Opkøb af dødsbo tilbydes

Dødsboer købes i København og Nordsjælland

Står du tilbage med et dødsbo, som du har ansvaret for at skille dig af med inklusive alle de møbler og al det inventar, der er i hjemmet? Hos Lyn service & rydning hjælper vi dig gerne, hvis det er en uoverskuelig opgave. Vi tilbyder opkøb af dødsbo for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Helsingør, Lyngby, Hillerød eller i det øvrige Sjælland.

Vi kan rykke hurtigt ud, når det passer dig

Vi ved, at der kan være rigtig mange opgaver at se til, når en nærtstående er gået bort, og for manges vedkommende er det rart at få dødsboet og inventaret solgt og ryddet hurtigst muligt, når beslutningen om hvad der skal beholdes, og hvad der ikke skal beholdes er taget.

For boligforeninger kan det desuden være vigtigt med en hurtig service i forbindelse med vores opkøb af dødsbo, så lejligheden kan blive istandsat og lejet ud til anden. 

Vi kan komme ud alle ugens dage

Vi har mulighed for at rykke hurtigt ud, når det passer dig, uanset hvilken dag i løbet af ugen det er. Vi kører ud alle ugens dage, og vores arbejdsdag strækker sig hver dag over hele dagen. Herudover sørger vi for, at arbejdet i forbindelse med rydning af dødsbo er udført allerede inden for 24 timer.

Kontakt os og få beregnet en pris på opkøb af dødsbo

Hvis du kunne tænke dig at få foretaget en vurdering af, hvor meget du kan få for det dødsbo, som du står for at tømme, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger nærmere, hvorefter vi beregnet et uforpligtende tilbud til dig med en pris, der matcher det inventar og de ejendele, der er i hjemmet.

Vi har stor erfaring inden for opkøb af dødsboer, og vi gør det altid til fordelagtige priser og med en hurtig service, så du kan komme videre. Har du nogle spørgsmål eller brug for mere information om, hvad vores køb af dødsbo indebærer, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

vi har en Akut telefon som er åben 24/7​

Om firmaet

Hos Lyn service & rydning står vi til rådighed for både privatpersoner og erhvervskunder, der har brug for professionel hjælp til tømning af dødsbo. Vi kører ud til opgaver i Helsingør, Lyngby og i resten af Nordsjælland samt i hele København.

Vi har et samarbejde med effektiv service : effektivservice.dk

Kontaktoplysninger

Fenrisvej 26

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 71 74 24 70

E-mail: ​Info@lynserviceogrydning.dk