Rydning af flyttebo med effektiv service

Vi hjælper med alle former for borydning

Er et af dine nærmeste familiemedlemmer flyttet fra sit hjem og ind i en møbleret ældrebolig? Eller har du en lejer i din ejendom, der er flyttet ind på et plejehjem? Så står du sandsynligvis med en bolig fyldt med møbler og inventar, som skal ryddes. I den forbindelse hjælper vi i Lyn Service & Rydning dig gerne. Vi tilbyder nemlig rydning af flyttebo med en imødekommende og effektiv service, så du ikke selv skal bruge tid og energi på arbejdet.

Skal du have hjælp til rydning af bo et sted i Nordsjælland, eksempelvis Helsingør, Lyngby eller Hillerød, så kommer vi gerne ud og hjælper dig. Faktisk tager vi os af flyttebo og dødsbo overalt på hele Sjælland – og vi er derfor også klar til at komme ud for at tage hånd om din opgave.

Få tømt et flyttebo inden for 24 timer

Hvis du står med et flyttebo, der skal ryddes, så vil du sandsynligvis gerne bare have det gjort, så hurtigt som muligt. Det gælder, uanset om du er i familie med vedkommende, der er flyttet, eller du er deres tidligere udlejer. Derfor kan vi tilbyde allerede at udføre opgaven med borydning inden for 24 timer af, at vi har lavet en aftale.

Vi arbejder ud fra en grundig og kvalitetssikret tilgang, så du altid kan være sikker på, at vores løsninger er effektive og komplette. Dette indebærer blandt andet, at der er en ansvarlig leder til stede ved alle opgaver, og at alle vores ansatte er motiverede og gennemgår kurser, så de er trænede til at tage hånd om enhver opgave.

Kontakt os og få hjælp til rydning af bo

Skal du have hjælp til rydning af bo – om så det er et dødsbo eller et flyttebo – så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller få udformet et skræddersyet tilbud med en god pris på din opgave.

Vi tilbyder også tømning af dødsbo.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

vi har en Akut telefon som er åben 24/7​

Om firmaet

Hos Lyn service & rydning står vi til rådighed for både privatpersoner og erhvervskunder, der har brug for professionel hjælp til tømning af dødsbo. Vi kører ud til opgaver i Helsingør, Lyngby og i resten af Nordsjælland samt i hele København.

Vi har et samarbejde med effektiv service: effektivservice.dk

Kontaktoplysninger

Ole Rømers vej 7

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 71 74 24 70

E-mail: ​Info@lynserviceogrydning.dk