Om os

Professionel rydning og rengøring af dødsbo

vi fortsætter med 25% tilbud på alle dødsboydelser i april og maj.

Overlad det hele til os i en periode af sorg

I tilfælde af dødsfald i familien eller vennekredsen går man ikke kun en sørgelig tid i møde – man skal også forholde sig til en masse praktiske ting. Mange finder trøst i at hente professionel hjælp til dødsbo rydning og rengøring, der effektivt og respektabelt sætter ind, så boet kan stå klar til nye ejere. Vi ved, at det kan være en tung post at tage sig af, når man står midt i en sorgproces.

Hos Lyn service tilbyder vi både dødsbo rydning og rengøring af boet. Vi kan hjælpe med ét af områderne, men I kan også trygt overlade det hele til os – så giver vi tilmed besparelse på prisen. Vores medarbejdere har mange års erfaring med dødsboer, og vi er altid meget respektfulde og grundige, når der skal ryddes ud.

Vi rydder hele boet og afleverer gerne ting til Røde Kors. På den måde kan møblerne skabe glæde i et andet hjem, og I slipper for at smide det hele til storskrald. Derudover sørger vi for, at der rengøres helt til bunds, så hjemmet er klar til at blive overtaget af nye ejere.

Vi er et rydningsfirma som har erfaring, inden for branchen.

Vi kan tilbyde alt indenfor rydning og rengøring service.
Alle vores medarbejdere er omhyggelig udvalgt.
Hos lyn service arbejder vi ud fra vores kunders behov og ønsker, derfor sammensætter vi et team og arbejdets beskrivelse som netop du ønsker. Lyn service har bredt erfaring inden for forskellige områder, hvilke gøre at vi kan som virksomhed dække flere arbejdets område, som store samt små opgaver.
Som Lyn service sætter vi stort vægt på at vores medarbejderteam er funktionel, stabil, og uddannede inden for vores fagområde, da vi i virksomheden mener at vores kunder skal få leveret den forventning som de har til os.


Vi tager os af mange forskellige typer rengøringsopgaver

Vi laver løbende kvalitetssikring, således at vi er sikre på, at vi leverer en ordentlig service og den aftalte vare. Eksempler på kvalitetskontrol:
– Kontrol fra ansvarlig leder
– Servicemøder


Medarbejderne

Vores medarbejdere skal være motiveret for, at de yder et godt stykke arbejde. Vi gør en stor indsats for at rekruttere, træne og motivere vores medarbejdere. Alle vores medarbejdere har været på kursus, så de kender de rette midler, metoder og ergonomi, som de bruger i forbindelse med deres arbejde.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

vi har en Akut telefon som er åben 24/7​

Om firmaet

Hos Lyn service & rydning står vi til rådighed for både privatpersoner og erhvervskunder, der har brug for professionel hjælp til tømning af dødsbo. Vi kører ud til opgaver i Helsingør, Lyngby og i resten af Nordsjælland samt i hele København.

Vi har et samarbejde med effektiv service : effektivservice.dk

Kontaktoplysninger

Fenrisvej 26

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 71 74 24 70

E-mail: ​Info@lynserviceogrydning.dk