Rydning af dødsbo inden for 24 timer

Dødsboer ryddes i hele København og Nordsjælland

Der kan være rigtig mange praktiske opgaver at se til i forbindelse med et dødsfald. Ofte efterlades de efterladte med alle disse opgaver, som skal håndteres, samtidig med at de er i gang med at bearbejde deres sorg. En af disse opgaver er rydning af dødsbo, hvor den afdødes hjem skal gennemgås og tømmes for ejendele og inventar. Hvis den afdøde ikke har nogen efterladte, som kan komme og tømme boet, så er det typisk udlejeren, der står for arbejdet.

Hos Lyn service & rydning hjælper vi både privatpersoner og erhvervskunder med rydning af dødsbo. Vi kører blandt andet ud til dødsboer i Lyngby, Helsingør, Hillerød og i det øvrige Nordsjælland, men vi kører også ud til opgaver i hele Sjælland.

Vi sikrer dig en hurtig og effektiv rydning af dødsbo

Uanset om du er pårørende til en afdød, eller om du skal have ryddet et dødsbo, fordi en beboer i din boligforening er gået bort, så kan det være rart med en hurtig service, når først det er blevet tid til at få ryddet boet. Derfor tilbyder vi altid en hurtig og effektiv rydning af dødsbo, og vi udfører altid arbejdet inden for kun 24 timer.

Det er også vigtigt for os, at vi kan imødekomme dine ønsker og behov. Måske passer det dig bedst, at vi kommer og rydder dødsboet i weekenden. Vi kører ud til opgaver alle ugens syv dage, og det gælder hele dagen. 

Vi tilbyder også opkøb af inventar

Ud over rydning af lejlighed og hus tilbyder vi også opkøb af dødsbo i form af møbler og andet inventar, som du ikke selv ønsker at beholde. På den måde slipper du selv for at skulle finde en potentiel køber til de ejendele, som den afdøde har haft af værdi.

Kontakt os og indhent et tilbud på vores hjælp

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på vores hjælp i forbindelse med tømning af dødsbo.

Vi tilbyder gode priser og en hurtig service i forbindelse med rydning af dødsboer. 

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

vi har en Akut telefon som er åben 24/7​

Om firmaet

Hos Lyn service & rydning står vi til rådighed for både privatpersoner og erhvervskunder, der har brug for professionel hjælp til tømning af dødsbo. Vi kører ud til opgaver i Helsingør, Lyngby og i resten af Nordsjælland samt i hele København.

Vi har et samarbejde med effektiv service : effektivservice.dk

Kontaktoplysninger

Fenrisvej 26

3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 71 74 24 70

E-mail: ​Info@lynserviceogrydning.dk